Benjamin de Goochelaar

Benjamin biedt magie van hoge kwaliteit, animatie van de bovenste plank en blije toeschouwers!

Uw troef voor succesvolle evenementen

Vanaf zeer jonge leeftijd gepassioneerd door de wereld van goochelen en illusie, is Benjamin een Belgische kunstenaar die gespecialiseerd is in twee disciplines: de kunst van tafel magie, ook wel "Close-up magie"; genoemd, evenals magie voor kinderen.

Sinds jaren geeft hij uw evenementen net dat beetje “extra” dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Of het nu gaat om een​​ privé-evenement, een zakelijk evenement of een goochelshow voor kinderen, heeft Benjamin mensen al geëntertaind in België (Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel, Mons, Charleroi, Namur, Luik, Doornik, Waver, Waterloo, Rochefort, Dinant, Oostende, Bastogne, La Louvière, Neufchâteau, Chimay, Couvin, Ter Hulpen) en in het buitenland (Frankrijk, Luxemburg, Nederland).

Goochelaar Benjamin biedt u een service op maat aan zodat uw evenement een succes wordt!

Close-up

Ook wel "Close-up Magie" genoemd. De Close-up is een vorm van magie waarbij de illusie op een paar centimeter van de toeschouwers wordt gecreëerd.

Het voordeel van dit soort magie? De goochelaar is mobiel en kan zich bij elke groep gasten voegen om ze een buitengewoon avontuur te laten beleven!

Meer weten

Magie voor Kinderen

Magie voor kinderen is een van de meest gecompliceerde disciplines, die beheersing vangoocheltrucs en spektakel combineert met uitstekende vaardigheden voor groepsbeheer.

Uw voordeel? Gemoedsrust! Voor zijn show verplaatst Benjamin zich met alle benodigdheden (gordijn, goochelspullen, microfoon, geluidsinstallatie, etc.)

Meer weten

Shows

Om u te entertainen biedt Benjamin verschillende shows aan

Kids Shows

Zakelijke evenementen

Workshops

Privé-evenementen

Deze bedrijven hebben al voor Benjamin gekozen…

en vele andere...