Shows

Om uw evenement op te luisteren, biedt Benjamin verschillende shows aan. Deze zijn allemaal moduleerbaar en aanpasbaar volgens uw criteria.

Ongeacht waar u woont (België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland...) of de gelegenheid, Benjamin zal een vleugje magie toevoegen!

Zakelijke evenementen

Bent u bedrijfsleider, Event manager of HR-manager dan weet u hoe vervelend het kan zijn om een ​​bedrijfsevenement te organiseren.

Als professionele goochelaar biedt Benjamin u een close-up show (close-up magie, die op een paar centimeter van de toeschouwers plaatsvindt) aan die interactief en van hoge kwaliteit is, zodat alle deelnemers uw evenement gaan onthouden. Naast de close-up is ook een passage op het podium of een workshop mogelijk.

Elke Close-up show is uniek, moduleerbaar (tijdsduur, beschikbare ruimte...) en aanpasbaar aan uw evenement en uw bedrijf!

Let op: De workshop kan gegeven worden in het Frans, Nederlands en / of Engels

Workshops

Wenst u een originele, interactieve en magische activiteit te organiseren voor je gasten ? Bent u op zoek naar een nieuw idee voor een teambuilding ? Dan is de Workshop "Word een goochelaar" wat u nodig hebt!

Elke deelnemer ontvangt een "pakket" met professioneel goochelmateriaal. Gedurende 1u30 tot 2u30 (aanpasbaar aan uw programma), zal Benjamin de basis van magie bijbrengen en uitleggen in de vorm van een interactieve workshop. Aan het einde van de activiteit krijgt iedereen een samenvattend dossier!

De workshop “Word een goochelaar!” bestaat in twee versies: één voor volwassenen en één voor kinderen.

Let op: De workshop kan gegeven worden in het Frans, Nederlands en / of Engels

Privé-evenementen

Als actieve deelnemer voor het succes van uw feest, staat Benjamin garant voor het vermaak van jong en oud tijdens communies, bruiloften, bar/t Mitswa, doopfeesten, familiereünies, enz.

Tijdens een eerste contact wint Benjamin zoveel mogelijk informatie in over uw project: plaats, datum, aard van gasten, aantal personen... Hij stelt u vervolgens het programmavoor dat het best bij uw evenement past.

Als professionele goochelaar biedt Benjamin u een close-up show (die op een paar centimeter van de toeschouwers plaatsvindt) interactief en van hoge kwaliteit, zodat elke persoon uw evenement onthoudt. Naast de close-up is ook een kindervoorstelling of een workshop mogelijk.

Let op: De show kan gegeven worden in het Frans, Nederlands en / of Engels

Kids shows

Wilt u een originele, leuke en interactieve activiteit voor kinderen organiseren?

Of het nu een verjaardag is, een show voor Sinterklaas, een kindercarnaval, een schoolfeest of een ander evenement, Benjamin zal de kleintjes verbazen... evenals de grootsten!

Benjamin biedt een volledige en interactieve show van ongeveer 1 uur, voor kinderen vanaf 4 jaar. Hij verplaatst zich met alle apparatuur (achtergrond, decor, geluidsinstallatie, microfoon...) om vanaf het eerste ogenblik een magische sfeer aan de plek te geven.

De show vertelt een verhaal en de gebruikte magie is visueel, poëtisch en geschikt voor de jongsten. Emoties en herinneringen gegarandeerd!

Overtuigd ? Neem dan contact op met Benjamin voor een vleugje magie voor uw volgende evenement !

Neem contact op