Soorten magie

Magie bestaat uit verschillende takken: close-up, mentalisme, grote illusies... Het is dan ook bijna onmogelijk om alle facetten onder de knie te krijgen!

Daarom specialiseert Benjamin zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige diensten in twee disciplines: Close-up magie en magie voor kinderen.

Close-up

De Close-up is een vorm van magie waarbij de illusie op enkele centimeters van de toeschouwers wordt gecreëerd en biedt toeschouwers de mogelijkheid om deel te nemen en de magische effecten live te ervaren, recht voor hun ogen. Een echte trigger voor emoties!

Het voordeel? De goochelaar is mobiel en mengt zich onder de gasten om elk van de hen te vermaken.

Bovendien is elke door Benjamin geproduceerde close-up show uniek, moduleerbaar (lengte van spektakel, beschikbare ruimte, enz.) en aanpasbaar aan uw evenement!

Neem contact op

Magie voor Kinderen

Magie voor kinderen is een van de meest gecompliceerde disciplines, die beheersing van goocheltrucs en spektakel combineert met uitstekende vaardigheden voor groepsbeheer. Door jaren van training heeft Benjamin er zijn specialiteit van gemaakt.

In deze kunst is de gebruikte magie poëtisch, visueel en geschikt voor de kinderen. Ze nemen actief deel en zijn zelf acteurs in de show!

Voor zijn show verplaatst Benjamin zich met alle benodigde apparatuur (gordijn, goochelspullen, microfoon, geluidsinstallatie, enz.) en biedt hij u een 1 uur durend optreden dat magie en poëzie combineert.

Neem contact op